کارکرد تذکر دادن در پوشش و رفتارهای غیرعفیفانه در جامعه

به گزارش روابط عمومی برنامه تلویزیونی چراغ، سی و هفتمین و سی و هشتمین قسمت فصل سوم برنامه چراغ یکشنبه ۷ آذر و سه شنبه ۹ آذر ماه بروی آنتن شبکه ۵ سیما می رود. طبق روال فصل سوم برنامه که هر هفته یکی از چالش ها و مسائل جدی شبکه مسائل عفاف و حجاب مورد بررسی قرار می گیرد، این هفته نیز برنامه چراغ چالش جدیدی را مورد بررسی قرار داده که سوال نظرسنجی برنامه هم محسوب می شود و عبارتست از:
اگر تذکر دادن در مورد پوشش و رفتارهای غیرعفیفانه در جامعه، باور افراد را عوض نکند، پس چه کارکردی دارد؟
الف) با ایجاد احساس ناخوشایند از انجام گناه در جامعه، زمینه ارتکاب به آن را کاهش میدهد
ب) هیچ کارکردی ندارد
چالش این هفته با حضور میهمان ارجمند «سید اسماء حسینی» کارشناس ارشد رشته ی فیزیک، نویسنده و فعال رسانه ای مقیم کانادا، خواهد بود.
حسینی گفت: اگر ضرورت امر به معروف و نهی از منکر را درک نکنیم خیلی اوقات ممکن است، امر به منکر و نهی از معروف شویم. اینکه گفته می شود زن غربی آزادی و اختیار دارد ولی در ایران امر به معروف و نهی از منکر به منزله ی تحمیل عقاید خود بر دیگران است؛ امری نادرست است. آزادی زن غربی ظاهری است، یعنی آنچه ما می بینیم و نشان داده می شود صرفاً آزاد گذاشتن غریزه است ولی آزادی انسانیت نیست و این که انسان هر کاری دلش خواست، انجام دهد اسمش بردگی است، تمام تبلیغات غرب هم همین است که فقط به فکر خودت باش، اسیر غریزه ات باش و فراتر از غریزه ات را نبین! بی بند و بار باش و هر چیزی دوست داری بخور، هر کاری دوست داری انجام بده، در واقع شما را درچارچوبی از آزادی ایی که تعریف شده قرار می دهند. اما اگر انسان با خودش روراست باشد می تواند ارزش و حقیقت وجودی خود را درک کند و فریب تبلیغات دروغین را نخورد.

لازم بذکر است برنامه چراغ، به تهیه کنندگی مصطفی هیودی و سردبیری محمدحسن زمان وزیری و نویسندگی نعیمه اسلاملو کاری از گروه اجتماعی شبکه ۵ سیما است و فصل سوم آن در ۵۲ قسمت تهیه و یکشنبه و سه شنبه هر هفته حوالی ساعت ۱۰ شب بروی آنتن می رود.
برای شرکت در نظرسنجی برنامه، نظرات و پاسخ خود را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۵۴۷ ارسال فرمایید.

منبع: روابط عمومی برنامه تلویزیونی چراغ

https://www.reihane.ir/p/15902

برچسب:
آزادیامر به معروفبرنامه چراغحجابقانونمسئولیت پذیرینهی از منکر

اشتراک گذاری: 

پست پیشین
تأثیر شکل پوشش در نحوه قضاوت و رفتار افراد در جامعه
پست بعدی
ما فریب خوردیم، حقیقت آن سوی آسمانهاست نه این طرف آبها!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Enter Captcha Here : *

Reload Image

فهرست